Over Fyron

Jij wilt vast meer weten over wat wij jou te bieden hebben. Je leest het hieronder.

Fyron is Europa’s nummer 1 in inspirerende outdoor kookmerken…

Fyron Group is het vuurhuis dat buiten koken naar een hoger niveau tilt. Wij creëren momenten rond het vuur als Europa’s grootste onafhankelijke speler in de barbecue branche. Dit doen we met onze vier BBQ merken: OFYR, The Bastard, Grizzly Grills en Grill Guru.

De Fyron BBQ merken zijn gericht op het verbeteren van een outdoor lifestyle, waarbij we productleiderschap omarmen. We bieden diverse kooktechnieken en outdoor kookconcepten door middel van esthetische en kwalitatieve producten. Geweldige momenten beginnen met vuur.

Inspiratie en beleving staan centraal. Al onze merken belichamen een conceptuele aanpak, waarmee we outdoor cooking en sfeer eenvoudig toegankelijk maken.

Onze missie Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij zien het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om mensen naar buiten te brengen en vreugdevolle momenten rond het vuur te creëren. Het mogelijk maken en bevorderen van een gezonde levensstijl in de buitenlucht is de kern van ons bedrijf. Dit doen we door:

We selecteren niet alleen een evenwichtig en gevarieerd dieet in onze recepten en voedselfotografie, maar inspireren mensen ook om meer groenten, fruit en gezonde alternatieven toe te voegen aan hun BBQ. Maar ook door buitensporten en een actieve levensstijl te promoten.

Onze BBQ merken…

Welkom op de pagina “Onze merken” van Fyron, waar we ons assortiment BBQ-merken van hoge kwaliteit presenteren die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van BBQ-liefhebbers over de hele wereld. Onze outdoor cooking merken zijn OFYR, The Bastard, Grill Guru, en Grizzly Grills.

Bij Fyron hebben we een passie voor BBQ, en ons assortiment van merken weerspiegelt onze toewijding aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige, veelzijdige en innovatieve outdoor cooking systemen. Of je nu een doorgewinterde BBQ-prof bent of een beginnende kok, onze merken voorzien je zeker van de tools die je nodig hebt om heerlijke, gedenkwaardige BBQ-ervaringen te creëren.